Vinice z Colli Orientali del Friuli. Půda tvoří směs usazeného vápence a jílu. Hrozny jsou sklizeny v plné zralosti a s vyvážeností cukrů a kyselin. Polovina hroznů zraje 12...
Vinice z oblasti Colli Orientali del Friuli. Půda je směsí usazeného vápence a jílu. Hrozny jsou ručně sklizeny v plné zralosti a s vyvážeností cukrů a kyselin. Měsíc probíhá...
Hrozny z oblastí Colli Orientali del Friuli a Bassa Pianura Friulana. Půda jílovitá a slína dodávají intenzitu vína, jílovitá hlína zase slaný a specifický aromatický profil....
Hrozny z oblasti Grave del Friuli, kde vinná réva roste na vápencově-dolomitickém podloží, které bylo po mnoho let nanášeno řekami z hor. Po sklizni probíhá kryomacerace. 90 %...
Viniční trať Silberbichl byla poprvé zmíněna již v roce 1562 jako samostatná lokalita. Vinice se nachází na úpatí hory Göttweiger poblíž města Mautern a jsou orientovány na...
Prosecco ze srdce tzv. Friulánské nížiny. Díky jílovitě-písčitému až jílovitě-hlinitému podloží, ideálnímu pro pěstování vinné révy, je víno výrazně aromatické. Ve vůni najdete...
Vinice Ried Engabrunner Stein byla upravena do teras již v roce 1560. Slunce a vítr ji hýčkají po většinu dní a její starobylé terroir dává vzniknout mnohovrstevnatému Grüner...
Staleté terasy vinice Ried Stein umožňují Rieslingu hluboce zakořenit. Díky jedinečnému mikroklimatu zde tento Riesling dosahuje výjimečné zralosti. Vypěstovaný na jižně...
Prosecco ze srdce tzv. Friulánské nížiny. Díky jílovitě-písčitému až jílovitě-hlinitému podloží, ideálnímu pro pěstování vinné révy, je víno výrazně aromatické. Ve vůni najdete...
Prosecco ze srdce tzv. Friulánské nížiny. Díky jílovitě-písčitému až jílovitě-hlinitému podloží, ideálnímu pro pěstování vinné révy, je víno výrazně aromatické. Ve vůni najdete...
Prosecco ze srdce tzv. Friulánské nížiny. Díky jílovitě-písčitému až jílovitě-hlinitému podloží, ideálnímu pro pěstování vinné révy, je víno výrazně aromatické. Ve vůni najdete...
Frizzante z východních svahů Friulánska (Colli Orientali del Friuli). Podloží tvoří místní Ponca, což je směs slíny a pískovce. Před podáním víno lehce protřepejte, na dně jsou...
Tento osvěžující Veltlín si získá nejen vaše srdce, ale i patro svou kořenitou vůní s jemnými citrusovými tóny. V chuti se snoubí šťavnatě sladké medové melouny s přezrálou...
„Výroba jako prosecco, ale prosecco to není, milý pane.“ Víno je totiž vyráběno z tradičních italských odrůd Ribolla Gialla a Pinot Bianco. Fermentace probíhá metodou Charmat,...
Vinice se nachází v Colli Orientali del Friuli. Půda je směsí vápence a jílu. Zrání vína probíhá z poloviny v tonneaux (velkých dřevěných sudech) a z poloviny v barikových...
Přímo pod kostelem Hollenburger Wetterkreuzkirche se rozkládá vinice Kreuzberg. Červený, vápencem obohacený konglomerát zde formuje nezaměnitelnou aromatiku. Tento Riesling...
Vinice zalité ranním sluncem jsou domovem tohoto Pinot Noir. Chráněny před větrem a s výhledem na údolí řeky Kamp, se malebně rozprostírají po svazích. V srdci regionu, na...
Vrcholné vyjádření prosecca – to jsou vyzrálé hrozny ze strmých svahů kopce Cartizze. Tato malá, ale výjimečná oblast představuje absolutní špičku své apelace. Sklenka...
Malanotte vzniká z odrůdy Raboso – původní révy s hlubokými kořeny v tomto kraji, často pěstované tradiční metodou Bellussera. Část hroznů se suší čtyři měsíce v kontrolovaném...